Workshops / cursussen

In mijn praktijk werk ik veel met kruiden, edelstenen en klankschalen. Ik vind het heerlijk om deze kennis te delen en je te leren er zelf mee te werken.
Door het jaar heen geef ik verschillende workshops en cursussen over:

  • kruiden
  • edelstenen
  • klankschalen

In de agenda vind je de geplande workshops.

Kruiden
In het voorjaar en zomer geef ik regelmatig workshops kruiden over de (wilde) kruiden die er op dat moment zijn. Het zijn praktische workshops waarin je de kruiden leert herkennen en er mee leert werken. In een workshop leer je ook altijd iets te maken van kruiden.

Edelstenen
Regelmatig plan ik een workshop werken met edelstenen. In deze workshops leer je te werken met edelstenen, je leert stenen herkennen, hoe je met edelstenen kan werken, hoe je ze kunt onderhouden en je leert verschillende vormen van leggingen (hoe en welke edelstenen je bijvoorbeeld op je lichaam of in je aura kunt leggen).

Klankschalen
In de introductie workshops klankschalen leer je werken met klankschalen. Het aanslaan en vooral hoe je je zelf kan ondersteunen/ behandelen met klankschalen. In de vervolg workshops leer je hoe je behandelingen kunt geven met klankschalen.

Workshops/ cursussen op maat
Naast de geplande workshops is er altijd ruimte voor workshops op maat. Ik vind het erg leuk om voor een groep (groot of klein) in overleg een specifiek programma te maken. Je kunt hierover altijd contact met mij opnemen.