Winkeltje

In de praktijk maak ik gebruik van klankschalen, edelstenen en kruiden. Omdat dit allemaal middelen zijn die je thuis ook kunnen ondersteunen verkoop ik deze ook in de praktijk.

Elke maand is er een zaterdag gepland waarin het winkeltje open is tussen 10:00 en 14:00. De data staan vermeld bij de agenda op de website. Ik houd dan geen praktijk en heb alle tijd om advies te geven of vragen te beantwoorden over edelstenen, klankschalen en kruiden.

Wil je op een ander moment langs komen dan kan dat natuurlijk ook. Bel, mail of app me even zodat we een passend tijdstip kunnen vinden.

Edelstenen kunnen helpen bij een proces waar je in zit. Ze kunnen je ondersteunen, reinigen en nog veel meer. Je kunt edelstenen dragen of een wat grotere steen in huis neer zetten. Meer over edelstenen en de stenen die ik verkoop klik hier

Klankschalen werken met hun trilling door op je hele systeem. Je hebt kleine en grote klankschalen en allemaal hebben ze hun eigen werking. Meer informatie over de klankschalen.