21 maart volle maan klankschaalmeditatie

Het is volle maan, het is lente en het is ook nog een supermaan!

De volle maan heet dan ook lente maan of ei maan. Het thema van deze maan is zorg en bescherming.

Het wordt lente! En dat vieren we met deze klankschaalmeditatie.

Een tijd om weer naar buiten te komen ookal is het voorzichtig!

Deze maan heeft het thema zorg en bescherming. Het is de start van een nieuwe periode waarin de jonge knoppen nog beschermd moeten worden. Vele bomen voorzien daar zelf in.

Wat betekent dit voor jou. Jouw ontwikkeling, jouw plannen, jouw stappen hebben ook nog bescherming en zorg nodig. Zorg voor jezelf betekent ruimte nemen om te ontdekken wat er speelt bij jou. Waar ga je verder in je bewustwording. Zorg betekent bij jezelf zijn en luisteren naar je innerlijke stem. Wat heb je nodig om verder te groeien. Zorg betekent ook zorg voor anderen. Deze zorg kun je alleen bieden als je goed voor jezelf zorgt.

De volle maan is het moment om hier aandacht aan te besteden en stil te staan bij jezelf. Bij vrede en rust in jezelf en vrede voor anderen en de wereld.

Op deze avond werken we met klankschalen, tingsha’s, rainsticks, oceandrum en trom. Deze trillingen zijn ontspannend, reinigend, rustgevend en ze kunnen je helpen tot inzicht te komen of een stap te zetten.
In combinatie met de volle maan werkt dit nog sterker.

Om de trilling en klanken zo goed mogelijk aan de groep en aan de deelnemers aan te passen werken we met een groep van maximaal 15 personen. Aanmelden is dan ook nodig. Klik hier om je aan te melden.

Om 19:30 staat de thee/koffie klaar. Om 20:00 uur beginnen we.

De avond vindt plaats in Den Dolder.

De bijdrage voor deze avond is € 12,50 of naar vermogen.