4 tot en met 8 februari 2016 Stilte retraîte in Schoorl

Beginnen met stilte
‘Zuivering en diepgang in de Schoorlse duinen’

Een stilte20150130_100645 retraite in de duinen, met rust, ruimte, stilte, meditatie, ontspanning, natuur……
Kortom even tijd om tijdens de periode die zuivering en diepgang ondersteunt op je te laden en tot bezinning te komen. Een mooie start van het nieuwe jaar.

Beginnen met stilte is: het jaar beginnen met stilte.
Een 5-daagse retraite met drie volle dagen stilte, gecombineerd met verschillende vormen van meditatie (o.a wandelmeditatie, klankschaalmeditatie, groepsactiviteit) in een vast ritme. Uiteraard is er elke dag ruimte voor persoonlijke begeleiding. Voor meer informatie en een voorlopig programma klik Programma Retraite 2016.
Je kunt natuurlijk ook even bellen of mailen als je nog vragen hebt

Beginnen met stilte vindt plaats op Dopersduin, een prachtig gelegen locatie in de Schoorlse Duinen. De slaapkamers zijn eenvoudig maar comfortabel en in principe op basis van twee personen. Voor alle (vegetarische) maaltijden wordt gezorgd. Op Dopersduin is het een goede gewoonte dat gasten mee helpen in huis: zelf je bed opmaken, helpen bij bijvoorbeeld de afwas of het afruimen. Zo word je deel van het geheel.

Beginnen met stilte kost slechts € 350,- p.p. (inclusief programma en volpension) op basis van twee personen op een kamer.

U kunt zich aanmelden bij Dopersduin
Je kunt een mail sturen of bellen met 072 5091274