27 november t/m 29 november korte retraite in Dopersduin, Schoorl

20150130_100322Korte retraite: Meditatie & Stilte

Een weekend om tot rust te komen, te ontspannen en tot jezelf te komen middels stilte en meditatie in de prachtige natuurlijke omgeving van Dopersduin in Schoorl.

Voor iedereen die even tot zich zelf wil komen en aandacht aan haar/zijn innerlijke wijsheid wil geven. Het weekend valt rond de  volle maan met het thema ‘innerlijke wijsheid’.
We zullen verschillende vormen van meditatie beoefenen waaronder zonsopgang-meditatie, wandelmeditatie, klankschaalmeditatie, dansmeditatie en meer. Elke dag zijn er twee ‘stilteblokken’, ook is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning.
Voor het programma: Informatie Meditatie en stilte

‘Meditatie en stilte’ vindt plaats op Dopersduin, een prachtig gelegen locatie in de Schoorlse Duinen. De slaapkamers zijn eenvoudig maar comfortabel en in principe op basis van twee personen. Voor alle (vegetarische) maaltijden wordt gezorgd. Op Dopersduin is het een goede gewoonte dat gasten mee helpen in huis: dit betekent zelf je bed opmaken en helpen bij afwassen/corvee.

Odile Oort verzorgt dit weekend. Aan het begin van het jaar verzorgde zij de stilte retraite (een lang weekende stilte) ‘beginnen met stilte’.

De Kosten: eenvoudige tweepersoonskamer met eigen douche en toilet € 200,-/ ruime tweepersoonskamer met douche en toilet € 225,-
Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting. In de tweepersoonskamers is een linnen- en handdoekenpakket in de prijs inbegrepen. Bij éénpersoonsgebruik van een tweepersoonskamer wordt een toeslag van €30,- per weekend berekend.

Je kunt je opgeven bij: Dopersduin | 072 – 509 1274 | info@dopersduin.nl

Meditatie & Stilte is een samenwerkingsverband tussen Dopersduin en Odile Oort (Odess)