Najaar

Wat hebben we een bijzonder warme zomer gehad. De natuur had het zwaar. Nu is er gelukkig weer veel water, dat doet de natuur heel goed. Bijzonder hoe sommige planten een tweede leven beginnen zo midden in de herfst.

Klankschaalmeditaties en workshops.
Het is tijd om weer meer naar binnen te gaan. Daarom ga ik binnen in mijn praktijkruimte met volle maan weer klankschaalmeditaties geven. Ook zal ik weer wat workshops gaan geven. Bij evenementen kun je zien wat er zoal gepland staat.

Kruidenjaar
Volgend jaar 2023 start ik met een kruidenjaar. In dit jaar verdiepen we ons in de kruiden, hun werking, maar ook hun energetische kracht. Kortom je gaat alle aspecten van de kruiden onderzoeken en ervaren. Het is een jaar waarin je veel leert over kruiden en het is een jaar waarin de kruiden jou ook meenemen en je jezelf kunt verdiepen. Elke maand is er een fysieke bijeenkomst van een dag en maandelijks is er een korte digitale bijeenkomst om dingen met elkaar te delen en vragen te stellen. Tijdens de maand kun je ook zelf aan de slag met de kruiden die we behandelen. Binnenkort meer informatie.

Warme groet,

Odile