Lente en veranderingen

Het is lente!

Lente brengt leven en licht met zich mee. Wat is het weer heerlijk om buiten te zijn. Lente brengt nieuw leven en daarmee ook veranderingen.

Praktijkdag in Haarlem

In het kader van beweging en verandering ben ik de mogelijkheden van flexibeler werken aan het onderzoeken. Daarom ga ik vanaf begin mei op woensdag een praktijkdag in Haarlem houden. De praktijk bevind zich in de Waardepolder en is goed bereikbaar. Woon je in de buurt van Haarlem en is het voor jou prettiger om daar behandeld te worden dan kan dat vanaf nu.

Volle maan klankschaalmeditaties

De klankschaalmeditaties probeer ik op bijzondere plekken te doen. We hebben al in Weesp in de Synagoge mogen spelen. Dat was een hele bijzondere ervaring. Op 30 april vieren we de volle maan die in het teken van ontwaken staat. De locatie is nog niet bekend, maar mogelijk ergens op een stil plekje in de natuur. Meer informatie

Weet je een mooie plek voor een klankschaalmeditatie of wil je een keer een klankschaalmeditatie bij jou thuis dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Website

De website gaat vanaf heden wat veranderingen ondergaan. Aangepast aan de ontwikkelingen in de praktijk. Als je nog tips hebt voor een betere leesbaarheid dan hoor ik die graag.

Wens je een hele fijne lente toe en wie weet tot ziens.

Odile