Klankschalen en volle maan

20151125_185728_resizedWat hebben klankschalen en volle maan met elkaar te maken?

Deze vraag krijgen we regelmatig. Waarom juist met volle maan klankschaalmeditatie?

Eigenlijk is het antwoord heel eenvoudig.

We (ons lichaam) bestaan voor zo’n 80% uit vocht. De trilling van klankschalen werkt onder andere op dit vocht. Gooi maar eens een steentje in het water en je ziet dat de trilling van het vallen in het water zichtbaar wordt door de kringen die in het water ontstaan. Dit effect werkt ook in je lichaam als er trilling binnen komt. Een klankschaal werkt ook op de lichamen en energie stromen die wij niet kunnen zien, zoals de aura en meridianen. De trilling werkt door op celniveau.

De maan werkt ook op het water niveau, eb en vloed worden er door beïnvloed. Kun je je voorstellen wat het met ons systeem doet? De volle maan heeft een krachtige invloed zoals vele mensen wel weten en ook vaak ondervinden. Slecht slapen, onrustig en/of emotioneel zijn zal voor jou misschien ook herkenbaar zijn.

De maan en de klankschalen hebben dus een sterke werking op ons systeem. Als je dit sam20131008_212947en voegt dan versterkt dit elkaar. Het mooie van de maan energie is dat als je weet wat de maan doet en welk thema er die maan speelt je je daar op kan instellen en vaak de emotie die er is of de onrustigheid begrijpelijk wordt en daardoor vaak minder wordt of wegebt. Het bewust contact maken met de maan-energie kan al veel rust geven (hiermee ga je de onrust ook aan).

De trillingen van de klankschalen helpen met opruimen van de dingen die tijdens de volle maan los komen en zo kunnen beide energieën je tegelijkertijd helpen.