Herfst

De herfst is echt ingetreden. Als ik naar buiten kijk zie ik dat de eikenboom zijn blad aan het kleuren is. Dit jaar hebben de eikenbomen extra dikke eikels geproduceerd. Toch bijzonder na zo een hete zomer. De natuur blijft me toch altijd weer verwonderen.

Op 21 september hebben we de herfst equinox gehad waarin de dag en de nacht even lang zijn. Nu worden de dagen korter en keren we weer meer naar binnen. Zowel binnen in onze huizen als als naar binnen bij ons zelf. Tijd voor reflectie en contemplatie. Tijd voor wat meer rust en ruimte.

Vanuit Odess ben ik ook aan het kijken waar de ontwikkeling ligt. Dit jaar zal ik weer meer aandacht aan workshops geven. Volgend jaar ga ik dat verder uitbreiden. Ik heb me de laatste jaren naast Malva therapie verder ontwikkeld in de kinesiologie. Pas geleden ben ik onderdeel van de club zichtverbreders geworden. Voor mij zal zich dat in ieder geval gaan uiten in het geven van de cursus de kunst van het spiertesten. Deze zal waarschijnlijk in het voorjaar op de agenda komen.

Ik zal ook wat vaker op andere locaties klankschaalmeditaties geven. Op 11 oktober geef ik in Centrum Spiritual Care in Duivendrecht een klankschaalmeditatie.

In de agenda kun je de laatste activiteiten volgen. Wil je maandelijks een korte update van de activiteiten in je mailbox ontvangen, stuur me dan even een mailtje.

Wens je een fijne herfst toe.