Edelsteen van de maan(d) Groene opaal

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20190402_135553-913x1024.jpg

Voor de maan(d) april (2019) is groene opaal de steen die in het zonnetje gezet wordt. Als je aan opaal denkt, denk je meestal aan de mooie transparante steen die vaak in sieraden gebruikt wordt. Opaal heeft vele varianten.

Opaal is in het algemeen een edelsteen met een absorberende en weerkaatsende werking. Het pakt gedachten en gevoelens op, versterkt ze en stuurt ze terug naar hun bron. Opaal leert je dat dat wat je uitzendt ook weer terugkeert naar je. Leert je dienstbaar zijn, geeft levenslust en passie, eigenwaarde, visie, kennis, structuur en weten waar je voor gaat. Opaal kristal leert je vanuit zielniveau jezelf en je omgeving te ervaren. De opaal helpt je te openen en tot grotere bloei te komen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20190402_140808-898x1024.jpg

Het helpt je bij spontaniteit en luchtigheid. Ook helpt de opaal je te bevrijden van depressie en weer in het leven te gaan staan. De opaal beschermt je tegen nare energie├źn. Leert ook dat je zelf de verantwoording moet nemen voor hoe je je voelt.

Een perfecte steen om de wintertijd achter je te laten, te reinigen en de lente aan te gaan. Weer tot bloei te komen en te genieten van wat er is.

De groene opaal is niet geschikt om in fel zonlicht te staan en wil liever ook niet aan water blootgesteld worden. Hij kan het beste opgeladen worden in de volle maan.

De groene opaal werkt het sterkst op het hartchakra.