Bijna midzomer en volle maan klankschaalmeditatie (17 juni)

Plantmaan

met het thema

Rijping

Het is bijna midzomer! De volle maan valt dit jaar een week voor de kortste nacht, de midzomer zonnewende. Daarom wordt deze maan ook wel de maan van de kortste nacht genoemd.

Deze maan staat in het teken van rijping. De zon staat vol in zijn kracht en geeft de kracht aan de natuur en ons om verder te kunnen rijpen en groeien. Met de kracht van de zon kunnen we ons opladen en ook bij ons het rijpingsproces laten plaatsvinden.

Waar in je ontwikkeling heb je de kracht van de zon nodig? Waar in je ontwikkeling kun dingen nog laten rijpen?

De volle maan is een goed moment om hier bij stil te staan. Contact met de elementen, contact met de aarde, contact met de volle maan. De energie van de maan helpt je bewust te worden van je proces en helpt je dingen die je niet meer nodig hebt makkelijke los te laten. De volle maan is ook het moment om dingen te veranderen, stappen te zetten.

Op deze avond werken we met klankschalen, tingsha’s, rainsticks, oceandrum en trom. Deze trillingen zijn ontspannend, reinigend, rustgevend en ze kunnen je helpen tot inzicht te komen of een stap te zetten.

In combinatie met de volle maan werkt dit nog sterker.
Om de trilling en klanken zo goed mogelijk aan de groep en aan de deelnemers aan te passen werk ik met een groep van maximaal 15 personen. Aanmelden is dan ook nodig. Klik hier om je aan te melden.

De koffie en thee staan om 19:30  klaar. We starten om 20:00 uur.

De bijdrage is € 12,50, of naar vermogen.

De avond vindt plaats in de praktijk in Den Dolder. Mogelijk bij goed weer in de binnentuin.