9 maart weer volle maan klankschaal meditatie en supermaan

De maan in februari heb ik voor de klankschaalmeditatie even overgeslagen omdat ik tijdens de storm en volle maan (heel bijzonder) in het noorden van Nederland zat.

Ik verheug me nu alweer op de volgende klankschaalmeditatie in Den Dolder. Deze is op maandag 9 maart.

De sneeuwmaan

thema

Kiemkracht en ontkiemen

Deze maan wordt ook wel stormmaan genoemd en is deze keer een supermaan. Dat betekent dat hij dichter bij de aarde staat en daardoor groter is. De kracht van de maan is dan ook sterker voelbaar.

In deze periode komen de eerste plantjes al weer uit de grond. De natuur is klaar om te ontkiemen. De eerste bollen beginnen al tot bloei te komen. De natuur verzameld al zijn kracht om te ontkiemen en voorzet tot bloei te maken. Zelfs de eerste brandnetel kopjes (de kopjes zitten vol geneeskracht) heb ik al boven de grond gezien. Hoe is dat met jou? Welke zaadjes wil jij voor jezelf planten, wat wil jij laten ontkiemen? Laat je je meevoeren door het ritme van de natuur? Waar ligt jou (kiem)kracht?

De volle maan is een mooi moment om hier even de tijd voor te nemen. Je in alle rust te verbinden met de kracht van de maan die je ondersteunt in deze ontwikkeling.

Op deze avond werken we met klankschalen, tingsha’s, rainsticks, trom en andere instrumenten. Deze trillingen zijn ontspannend, reinigend, rustgevend en ze kunnen je helpen tot inzicht te komen of een stap te zetten.
In combinatie met de volle maan werkt dit nog sterker.
Om de trilling en klanken zo goed mogelijk aan de groep en aan de deelnemers aan te passen werken we met een groep van maximaal 15 personen. Aanmelden is dan ook nodig. Klik hier om je aan te melden.

We starten om 20:00 uur, vanaf 19:30 uur ben je welkom voor koffiethee. De avond vindt plaats in mijn praktijk in Den Dolder. Hopelijk is het een heldere hemel en kunnen we door de lichtkoepel de maan zien.

De bijdrage voor deze avond is € 15,- of naar vermogen.