8 april lente maan en supermaan

De volle wordt ook wel ei maan. Het thema van deze maan is zorg en bescherming. Het is een bijzondere tijd! Waarin de natuur vrolijk zijn gang gaat en er ondertussen ontzettend veel gebeurt rondom het corona virus. Juist in deze tijd is het heel mooi om stil te staan bij de energie van de volle maan.

De maan is op dit moment al heel zichtbaar ook overdag. Het is fijn om even een moment voor jezelf te nemen en in contact te treden met de energie van de maan. Om 2.33 is de maan op zijn volst. Dus dinsdagavond 7 april zou ook een heel mooi moment zijn om er even de tijd voor te nemen.

Deze maan heeft het thema zorg en bescherming. Het is de start van een nieuwe periode waarin de jonge knoppen nog beschermd moeten worden. Vele bomen voorzien daar zelf in.

Wat betekent dit voor jou. Jouw ontwikkeling, jouw plannen, jouw stappen hebben ook nog bescherming en zorg nodig. Zorg voor jezelf betekent ruimte nemen om te ontdekken wat er speelt bij jou. Waar ga je verder in je bewustwording. Zorg betekent bij jezelf zijn en luisteren naar je innerlijke stem. Wat heb je nodig om verder te groeien. Zorg betekent ook zorg voor anderen. Deze zorg kun je alleen bieden als je goed voor jezelf zorgt.

De volle maan is het moment om hier aandacht aan te besteden en stil te staan bij jezelf. Bij vrede en rust in jezelf en vrede voor anderen en de wereld.

Ik wens je een fijne volle maan toe!