5 mei volle maan: maan van het ontwaken

De maan van het ontwaken

met thema wedergeboorte

De maan is om 19.33 uur vol.

De natuur is behoorlijk aan het ontwaken. Dit is de tijd dat de vogels om het hardst zingen en de bomen in een prachtige lichtgroene tooi staan.

Deze maan geen volle maan klankschaalmeditatie maar wel informatie om als je dat wilt stil te staan bij de volle maan en het thema van deze maan.

Het is bijzonder dat de volle maan samen met Bevrijdingsdag valt. Het thema van deze maan krijgt daarmee wat mij betreft extra betekenis.

Dit is het moment om stil te staan bij het ontwaken van de natuur en het ontwaken van jezelf. De natuur is opnieuw geboren en lijkt nu te leven als nooit te voren.

Deze maan is ook een mooi moment om te kijken waar je staat, hoe wil jij het nu gaan doen? Weer alles naar het oude of toch anders? Meer tijd voor rust, ruimte en contemplatie? Het zou fijn zijn om met deze volle maan even tijd te hebben om in contact te treden met de volle maan en de energie van deze tijd. Waar kun jij ontwaken, wat brengt deze tijd jou en wat heb jij te brengen?

Deze avond kun je contact maken met de energie van de volle maan. Je kunt je afstemmen op jezelf en kijken wat jij nodig hebt.

Ik wens je een fijne volle maan toe!