5 februari volle maan klankschaalmeditatie (ijsmaan)

Ijsmaan: Diepgang en zuivering

De maan is om 19.29 vol. Deze maan valt na het oude keltische feest Imbolc (1 februari) en Maria lichtmis (2 februari)  Deze feesten hebben allemaal het thema van reiniging en klaar maken voor een nieuwe start van het jaar.

De natuur is nog gedeeltelijk in rust en is zich ook al aan het voorbereiden op de groei. Zeker bij dit weer zie je allerlei wilde kruiden boven de grond steken. Ik ontdekte ook al brandnetels die hun kopjes boven de grond steken.

Bij deze maan is het fijn om stil te staan bij wat voor jaar er voor je ligt. Waar je voor jezelf nog naar wilt kijken en zorgen dat je fit bent. Rust en een reinigingskuur is voor deze periode mooi om te doen. De kruiden die nu boven de grond komen zijn ook de kruiden die je helpen bij reiniging (zoals brandnetel). Aandacht voor wat er binnen in jezelf gebeurd. Kijken wat er nog opgeruimd mag worden zodat je voor de volgende periode klaar bent om een zaadjes voor jezelf te planten.

Deze avond kun je contact maken met de energie van de volle maan. Je kunt je afstemmen op jezelf en kijken wat jij nodig hebt. De trilling van de klankschalen helpt je hierbij.

Op deze avond werken we met klankschalen, tingsha’s, rainsticks, oceandrum en trom. Deze trillingen zijn ontspannend, reinigend, rustgevend en ze kunnen je helpen tot inzicht te komen of een stap te zetten.

De avond vindt plaats in mijn praktijkruimte op landgoed de Rading.

We starten om 20:00 uur, inloop vanaf 19.45 uur.
De grootte van de groep is beperkt dus graag even aanmelden.

De bijdrage is € 17,50