5 april volle maan klankschaalmeditatie

Lentemaan of ei-maan

Het thema van deze maan is zorg en bescherming.

De maan is op 6 april om 6.34 op haar volst.

Deze maan heeft het thema zorg en bescherming. Het is de start van een nieuwe periode waarin de jonge knoppen van planten en bomen nog beschermd moeten worden.

Deze volle maan valt vlak voor het paasweekend, tijdens de volle maan die eimaan heet. De eieren staan symbool voor vruchtbaarheid en de start van de lente die ook gevierd wordt tijdens het jaarwielfeest Ostara dat rond 21 maart gevierd wordt.

Deze maan is een mooi moment om stilt te staan dit thema. Wat betekent dit voor jou? Jouw ontwikkeling, jouw plannen, jouw stappen? Deze hebben ook nog bescherming en zorg nodig. Zorg voor jezelf betekent ruimte nemen om te ontdekken wat er speelt bij jou. Waar ga je verder in je bewustwording. Zorg betekent bij jezelf zijn en luisteren naar je innerlijke stem. Wat heb je nodig om verder te groeien. Zorg betekent ook zorg voor anderen. Deze zorg kun je alleen bieden als je goed voor jezelf zorgt.

Deze avond kun je contact maken met de energie van de volle maan. Je kunt je afstemmen op jezelf en kijken wat jij nodig hebt. De trilling van de klankschalen helpt je hierbij.

Op deze avond werken we met klankschalen, tingsha’s, rainsticks, oceandrum en trom. Deze trillingen zijn ontspannend, reinigend, rustgevend en ze kunnen je helpen tot inzicht te komen of een stap te zetten.

De avond vindt plaats in mijn praktijkruimte op landgoed de Rading.

We starten om 20:00 uur, inloop vanaf 19.45 uur.
De grootte van de groep is beperkt dus graag even aanmelden.

De bijdrage is € 17,50