31 oktober Volle maan klankschaalavond valt tegelijk met Halloween/Samhain

Jachtmaan

thema

Overleven en transformatie

Een bijzondere avond, namelijk tegelijk met Halloween of ook wel Samhain genoemd. In deze tijd worden de voorouders geëerd.

In de periode van de jachtmaan(d) maken we ons op voor de winter. In deze periode werd en wordt ook nog wel gejaagd. Zo kunnen de voorraden voor de winter aangevuld worden. Bij volle maan was er genoeg licht om te jagen.

De bladeren zijn zich aan het losmaken van de bomen. De paddenstoelen schieten uit de grond. De natuur is zich aan het opmaken voor de winter. Ze maakt zich klaar om de winter door te komen (te overleven) en ondergaat een transformatie.

Welke blaadjes wil jij laten vallen? Wat heb je niet meer nodig? In welke transformatie zit jij?

Met de volle maan vieren we het moment van transformatie, we besteden aandacht aan onze lijn van voorouders en staan stil bij de energie van de maan. De energie van de volle maan helpt bij het loslaten.

Deze avond kun je contact maken met de energie van de volle maan. Je kunt je afstemmen op jezelf en kijken wat jij nodig hebt. De trilling van de klankschalen helpt je hierbij.

Op deze avond werken we met klankschalen, tingsha’s, rainsticks, oceandrum en trom. Deze trillingen zijn ontspannend, reinigend, rustgevend en ze kunnen je helpen tot inzicht te komen of een stap te zetten.

In het kader van de corona maatregelen werk ik met een kleine groep waarin de afstand van 1,5 meter aangehouden wordt en volg ik de regels die er op dat moment zijn. Daarom is het ook nodig dat je je aanmeld. Klik hier om je aan te melden.

We starten om 20:00 uur, inloop vanaf 19.45 uur

De bijdrage is € 15,-