30 april volle maan klankschaal meditatie toch op binnen locatie

De lente is gestart en ik was zo enthousiast dat ik dacht dat de volle maan klankschaalmeditatie best buiten zou kunnen. Nu denken de weergoden daar anders over.

Dus: we gaan het toch binnen doen. Ditmaal op het voormalig terrein AZC Crailoo in Laren. Direct aan de A1 dus goed bereikbaar. Als je je aanmeld krijg je een uitgebreide routebeschrijving toegestuurd.

 

De maan van het ontwaken

Deze volle maan vieren we de ontwakende levenskracht in de natuur en in ons zelf.

Als je om je heen kijkt barst de natuur zo’n beetje uit z’n voegen. Overal groen en bloemen. De laatste bomen zoals de eik komen ook uit hun schulp en ontwaken om straks tot volle bloei en groei te komen.

Mei is de maand van vruchtbaarheid. De vogels hebben hun nestjes gebouwd en zijn begonnen met broeden. Alle voorbereidingen van de afgelopen maand komen nu tot bloei en groei.

Hoe is dat voor jou? Ben jij aan het ontwaken? Wat mag tot wasdom komen? Wat wil jij jezelf en de wereld om je heen brengen?

De kracht van de maan kan je helpen stappen te zetten en je aandacht te richten. Even stil staan bij de energie die er is en kracht putten uit de ondersteuning van de natuur, de maan, het universum. De trillingen van de klankschalen en instrumenten helpen je  daarbij.

Als extra deze avond komt Maaike Indiaanse fluit spelen!

Op deze avond werken we met klankschalen, tingsha’s, rainsticks, trom en andere instrumenten. Deze trillingen zijn ontspannend, reinigend, rustgevend en ze kunnen je helpen tot inzicht te komen of een stap te zetten.
In combinatie met de volle maan werkt dit nog sterker.

Wat past beter bij de maan van het ontwaken om ook buiten in de natuur te zijn. De avond vindt plaats op de Franse Kamp, Fransekampweg 5,  Bussum buiten. Als het slecht weer is dan is er een goed plan B in de buurt.

Om de trilling en klanken zo goed mogelijk aan de groep en aan de deelnemers aan te passen werken we met een groep van maximaal 15 personen. Aanmelden is dan ook nodig. Klik hier om je aan te melden.

De bijdrage is € 12,50