3 augustus weer volle maan klankschaalmeditatie

De avond is in de binnentuin van mijn praktijk in Den Dolder.

Graanmaan

thema

Overvloed

Op 3 augustus om 15.56 uur de maan op z’n volst. Deze maan wordt de graanmaan of ook wel rode maan genoemd. In deze tijd vinden de eerste oogsten van graan plaatst. Het thema is dan ook duidelijk. We vieren in deze de tijd de zomer en de overvloed.

Het is een mooie tijd om even stil te staan bij wat jij op dit moment al voorzichtig kan oogsten. De zomer geeft ook tijd en ruimte voor contemplatie en rust om te kijken waar je staat.

De volle maan is een mooi moment om hier even de tijd voor te nemen. Je in alle rust te verbinden met de kracht van de maan die je ondersteunt in deze ontwikkeling.

Op deze avond werken we met klankschalen, tingsha’s, rainsticks, trom en andere instrumenten. Deze trillingen zijn ontspannend, reinigend, rustgevend en ze kunnen je helpen tot inzicht te komen of een stap te zetten. In combinatie met de volle maan werkt dit nog sterker.

Zoals het er nu naar uit ziet zal de avond buiten plaats vinden in de binnentuin van mijn praktijk in Den Dolder. Als het slecht weer is dan zal ik kijken of de avond door kan gaan. In het kader van de corona maatregelen is de groep wat kleiner,  maximaal 8 deelnemers. Het is dan ook nodig om je aan te melden. Klik hier om je aan te melden.

We starten om 20:00 uur, vanaf 19:45 uur ben je welkom. Het is fijn als je je eigen water en eventueel thee meeneemt.  De avond vindt plaats in mijn praktijk in Den Dolder.

De bijdrage voor deze avond is € 15,-