28 mei volle maan klankschaalmeditatie op binnen locatie

Deze maan vieren we binnen, vanwege verwachting van regen en onweer. We verbinden ons op met de maan in een mooie binnen locatie waarin je wel in contact bent met de natuur.

Als je je aanmeld krijg je een uitgebreide routebeschrijving toegestuurd.

De bloemmaan

groeikracht en verbinding

Deze maan wordt ook wel de grasmaan genoemd. De natuur heeft een flinke groeispurt genomen en ook de late bomen hebben nu een vol bladerdak. Een uitbundige tijd met veel groei en bloei.

Even stilstaan in de uitbundigheid en groei, waar groei jij heen? Moet er nog gewied worden? Zijn er dingen die je groei belemmeren. Verbinding met jezelf en verbinding met anderen, de natuur en wat er is, is deze maan een thema wat extra aandacht krijgt. Blijf je in verbinding met jezelf en de natuur en anderen dan groei je zoals bedoeld en kun je veel kracht ervaren in deze periode.

We vieren deze maan de verbinding met onszelf, de natuur en alles om ons heen. Je bent onderdeel van het geheel.

 Op deze avond werken we met klankschalen, tingsha’s, rainsticks, oceandrum en trom. Deze trillingen zijn ontspannend, reinigend, rustgevend en ze kunnen je helpen tot inzicht te komen of een stap te zetten.

In combinatie met de volle maan werkt dit nog sterker.
Om de trilling en klanken zo goed mogelijk aan de groep en aan de deelnemers aan te passen werken we met een groep van maximaal 15 personen. Aanmelden is dan ook nodig. Er zijn nog 3 plekjes vrij. Klik hier om je aan te melden.