24 april volle maan klankschaalmeditatie

De maan van het ontwaken

met thema wedergeboorte

De maan is op 24 april om 1.48 uur op haar volst.

De natuur is dit jaar wat eerder aan het ontwaken, maar gaat ook lekker door tijdens deze maanperiode. Dit is de tijd dat de vogels om het hardst zingen en de bomen in een prachtige lichtgroene tooi staan.

Dit is het moment om stil te staan bij het ontwaken van de natuur en het ontwaken van jezelf. De natuur is opnieuw geboren en lijkt nu te leven als nooit te voren. Hoe is dat voor jou?

Deze maan is ook een mooi moment om te kijken waar je staat, hoe wil jij het nu gaan doen? Weer alles naar het oude of toch anders? Meer tijd voor rust, ruimte en contemplatie? Het zou fijn zijn om met deze volle maan even tijd te hebben om in contact te treden met de volle maan en de energie van deze tijd. Waar kun jij ontwaken, wat brengt deze tijd jou en wat heb jij te brengen?

Deze avond kun je contact maken met de energie van de volle maan. Je kunt je afstemmen op jezelf en kijken wat jij nodig hebt. De trilling van de klankschalen helpt je hierbij.

Op deze avond werken we met klankschalen, tingsha’s, rainsticks, oceandrum en trom. Deze trillingen zijn ontspannend, reinigend, rustgevend en ze kunnen je helpen tot inzicht te komen of een stap te zetten. Natuurlijk is het ook gewoon heerlijk om naar de klanken te luisteren en de trilling te voelen.

De avond vindt plaats in mijn praktijkruimte op landgoed de Rading.

We starten om 20:00 uur, inloop vanaf 19.45 uur.
De grootte van de groep is beperkt dus graag even aanmelden.

De bijdrage is € 17,50