Kinesiologie

fb_img_1402862001046

Kinesiologie is vorm van therapie die gebruikt maakt van spiertesten. Via deze spiertesten kun je geblokkeerde energie opsporen en kunnen de energie circuits hersteld worden. Via deze test vraag je het lichaam, het systeem, aan te geven waar de blokkades zitten en op welke wijze deze hersteld kunnen worden. Op deze manier krijg je altijd de behandeling die op dat moment voor jou lichaam/systeem het beste werkt.

Touch for Health is de basis van deze spiertesten.

Touch for Health betekent letterlijk aanraken voor gezondheid.  De spiertesten die gebruikt worden sporen de blokkades in de spieren het energiesysteem op. Deze blokkades worden middels verschillende methoden van aanraking (drukpunten, meridiaan massage, massage drukpunten etc.) hersteld. Het doel is om het lichaam in goede conditie te brengen, dit zo te houden. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt op deze manier geactiveerd. Deze methode is geschikt bij spieren die niet goed werken, pijnlijke spieren, bewegingen die moeite kosten, pijn die door emoties veroorzaakt wordt enz.

Naast Touch for health technieken maak ik onder andere gebruik van de technieken van Zicht op Leefblind en Zicht op Leesblind (ontwikkelt door Coby Schasfoort-Spanbroek). Ik ben sinds 2018 Zichtverbreder. Zicht op Leefblind spoort de blokkades op te maken hebben met ‘hoe in het leven te staan’. Die blokkades veroorzaken stress en zorgen dat het allemaal niet zo lekker gaat. De methode helpt kan je ook terug brengen naar de leeftijd waarop de blokkade is ontstaan en deze op dat moment opheffen. Het is een uitgebreide methode met vele mogelijkheden en technieken om te helpen bij onder andere: het stellen van doelen, blinde vlekken in je leven, allergie├źn, voeding, geblokkeerde spieren, emotie, verleden-heden-toekomst, meridianen en chakra’s.

Zicht op Leesblind, kan je helpen blokkades op te heffen die zorgen voor problemen met lezen, rekenen, schrijven en leren. De het doel is de rechter- en linkerhersenhelft weer beter met elkaar te leren samenwerken. Lezen, rekenen, schrijven etc. kosten dan minder energie.

Omdat ik ook Malva-therapeut ben en met klankschalen werk kan ik je onbalans op de manier die bij jou past herstellen.

 

 

Bewaren

Bewaren