Volle maan klankschaalmeditatie (jachtmaan)


Evenementgegevens

  • Datum:

Jachtmaan

thema

Overleven en transformatie

Op deze avond (28 oktober 2023) is de maan het volst om 22.23 uur. Een moment om stil te staan bij de periode waar we in gaan. De bladeren beginnen los te laten, de nachten worden langer. Een tijd om weer meer naar binnen te keren.

In de periode van de jachtmaan(d) maken we ons op voor de winter. In deze periode werd en wordt ook nog wel gejaagd. Zo konden  de voorraden voor de winter aangevuld worden. Bij volle maan was er genoeg licht om te jagen.

De natuur maakt zich in deze tijd op voor de winter. Ik zie de vogels en de eekhoorntjes voedsel verzamelen in de tuin. Ze maken zich klaar om de winter door te komen (te overleven). De natuur ondergaat een transformatie.

Een mooi moment om stil te staan waar jij staat. Welke blaadjes wil jij laten vallen? Wat heb je niet meer nodig? In welke transformatie zit jij?  Wat is belangrijk voor je?

Met deze volle maan vieren we het moment van transformatie. De energie van de volle maan helpt bij het loslaten.

Deze avond kun je contact maken met de energie van de volle maan. Je kunt je afstemmen op jezelf en kijken wat jij nodig hebt. De trilling van de klankschalen helpt je hierbij.

Op deze avond werken we met klankschalen, tingsha’s, rainsticks, oceandrum en trom. Deze trillingen zijn ontspannend, reinigend, rustgevend en ze kunnen je helpen tot inzicht te komen of een stap te zetten.

De avond vindt plaats in mijn praktijkruimte op landgoed de Rading.

We starten om 20:00 uur, inloop vanaf 19.45 uur.
De grootte van de groep is beperkt dus graag even aanmelden.

De bijdrage is € 17,50