Edelstenen als sieraad

hart van amethist

Het dragen van een edelsteen kan je ondersteunen op diverse gebieden. Elke edelsteen heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen. Je kunt de edelsteen als sieraad om je hals dragen. Je kunt natuurlijk ook een ‘knuffelsteen’ in je broekzak of BH stoppen. In praktijk is een flinke keuze aan kleine (knuffel) stenen.

Edelstenen hangers

Ik maak hangers van van edelstenen met macramé, zilverdraad en koperdraad. Ik ben zo enthousiast geworden van het werken met edelstenen dat ik inmiddels ook een cursus gedaan heb en ik ook stenen kan zetten. Daardoor kan ik voor elke steen een passend sieraad maken.

Elke steen is weer anders en heeft zijn eigen vorm. Verder zijn er verschillen geslepen vormen, zoals een hartvorm of ‘gewone hangers’. Ook is er een keuze in eenvoudige kettinkjes. De collectie wisselt regelmatig. Het is altijd de moeite waard om even een blik te werpen in het winkeltje in Den Dolder. Wil je in alle rust rond neuzen of uitgebreid vrijblijvend advies dan maak ik graag een afspraak . Wil je een specifiek sieraad dan kunnen we je wensen bespreken.

De prijzen van de hangers variëren tussen de € 4,- en € 25,- per stuk.