Behandelingen

Healen of helen betekent ‘heel’ worden in de ruimste zin van het woord.
Healing betekent niets anders dan ondersteuning in het helingsproces wat lichaam, geest en ziel zélf op gang brengen. Het draait tenslotte om het vinden van de innerlijke balans.

Ik werk vanuit een holistische visie en kijk dan ook naar lichaam, geest en ziel. Ik ga uit van het zelfgenezende vermogen van het lichaam, geest en ziel. Daarom maak ik gebruik van verschillende therapieën en behandelingen. De  behandelingen zijn er op gericht je bewustzijn te vergroten en ook zelf aan de slag te kunnen met het ‘probleem’.

Odile is geregistreerd Malva therapeut/chakra specialist, dit is een lichaamsgerichte energetische therapie waarin veel behandelmethoden zijn opgenomen, energetische massage, magnetiseren, chakra therapie en meridiaan behandelingen. Voor meer informatie over deze behandeling klik hier.

Verder werk ik met de volgende methoden:
klankschaalmassage- healing
kinesiologie
diverse vormen van massages (klassiek, ontspanning, ayurvedisch en kosmische massages)
– coaching/ counseling
– edelstenen/kruiden

Voorbeelden van klachten waarbij ik je kan ondersteunen: lichamelijke pijnklachten zoals rug- schouder- nek klachten, eczeem en andere huidklachten, pijn, ziekten als suikerziekte, reuma, MS, fybromyalgie, ME/CVS maar ook angst, depressie, onzekerheid, nervositeit, vermoeidheid, concentratieproblemen, verdriet, boosheid, trauma’s, slapeloosheid, burn-out en hoogsensitiveit.

Bewaren

Bewaren

Bewaren