07 mei workshop eetbaar (on)kruid

Ervaar de smaak en kracht van wilde (on)kruiden

Staat je tuin vol met (on)kruid? Gaat dit allemaal de composthoop op of de kliko in?

Kruiden als brandnetel, zevenblad, paardenbloem, hondsdraf en nog veel meer zijn heerlijk om te eten en ze zitten boordevol vitaminen en mineralen.

In deze workshop gaan we lekker aan het werk met 5 (on)kruiden. Je leert ze herkennen, we gaan proeven, voelen, en vooral lekkere dingen maken. Denk aan soep, gelei en bijvoorbeeld pesto.

Wat gaan we doen:

  • eten en proeven van de kruiden op verschillende manieren
  • maken van soep, gelei, pesto
  • we werken met het (on)kruid uit de tuin of het veld
  • je gaat naar huis met een reader met informatie en lekkere recepten en zelfgemaakte producten.

Bijdrage is €  70- incl. BTW
Dit is inclusief:
► materiaal,
► koffie/thee en wat lekkers
► vegetarische lunch

De dag duurt van 10:30-16:30 uur.
Vanaf 10:00 uur staat de koffie klaar in de villa (provincialeweg 36) te Amsterdam

Wil je er bij zijn, meld je dan hier aan.

Je krijgt een factuur toegestuurd, na betaling is je aanmelding definitief

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.