Behandeling op 1,5 meter afstand mogelijk

Zoals bekend mogen de medische contact beroepen hun werk uitoefenen tijdens deze Lockdown. Mijn beroepsgroep valt daar helaas niet onder. Nu is het zo dat mijn beroepsvereniging regelmatig contact heeft met het ministerie. Daar is uit voortgekomen dat de praktijk wel open mag als er op 1,5 meter afstand gewerkt wordt. Er zijn vele energetische therapeuten die ook normaal gesproken op die afstand werken.

Praktijk gaat weer open
Ik heb hier over nagedacht en besloten om de praktijk weer te openen en te gaan werken op 1,5 meter afstand. Ik kan begeleiding bieden bij bewust wording en groei en ik kan ondersteunen met kruiden, edelstenen en klankschalen. Daarbij kan ik je begeleiden in contact te zijn met je zelf. In de praktijk zullen we samen kijken wat je nodig hebt en dat op een veilige manier aanpakken.

Partner of huisgenoot
Een andere mogelijkheid is dat je partner of huisgenoot mee komt en dat ik die begeleid in jouw behandeling. De partner kan dan als het ware mijn handen zijn. Dit kan natuurlijk niet bij alle behandelingen die ik normaal gesproken uitvoer maar het kan zeker een goede ondersteuning en werking zijn. Voordeel is dat je daarna samen ook thuis aan de slag kunt.

Natuurlijk houd ik mij aan alle richtlijnen van het RIVM en het protocol van mijn beroepsvereniging.

Wil je meer informatie of bespreken wat er voor jou mogelijk is dan hoor ik dat natuurlijk graag. Contact

Warme groet,

Odile

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.