Volle maan klankschaalmeditatie (offermaan)


Evenementgegevens


Offermaan

thema

Wijsheid en offer

Deze volle maan wordt bloedmaan of offermaan genoemd. Vroeger werd er in deze periode een dier geslacht voor de winter inviel. Ook was dit vroeger de tijd dat er geofferd werd aan de goden als dank voor de oogst.

Deze periode en deze maan staan in het teken van de aankomende winterperiode. Een periode van rust. Een periode van naar binnen keren.

Het is mooi om te zien hoe de natuur zich terug trekt om tot rust te komen zodat er in het voorjaar weer nieuwe groei kan plaats vinden. Het is helemaal niet gek als wij ook wat meer naar binnen keren en het wat rustiger aan doen. Even tot rust komen om straks in de lente weer actiever te kunnen worden.

Je kunt bij het thema van deze maan stilstaan bij:  je wijsheid die binnen in jou zit. Je kunt ook stil staan bij waar jij een offer wilt brengen. Wat of wil jij ondersteunen, wat kun jij bieden/offeren?

Op deze avond werken we met klankschalen, tingsha’s, rainsticks, oceandrum en trom. Deze trillingen zijn ontspannend, reinigend, rustgevend en ze kunnen je helpen tot inzicht te komen of een stap te zetten.

In combinatie met de volle maan werkt dit nog sterker.
Om de trilling en klanken zo goed mogelijk aan de groep en aan de deelnemers aan te passen werken we met een groep van maximaal 15 personen. Aanmelden is dan ook nodig. Klik hier om je aan te melden.

De koffie en thee staan om 19:30 uur klaar. We starten om 20:00 uur.

De bijdrage is € 12,50 of naar vermogen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.