Volle maan klankschaalmeditatie (Jachtmaan)


Evenementgegevens

  • Datum:

Jachtmaan

 

Overleven en transformatie

De bladeren zijn zich aan het losmaken van de bomen. De paddenstoelen schieten uit de grond. De natuur is zich aan het opmaken voor de winter. Ze maakt zich klaar om de winter door te komen (te overleven) en ondergaat een transformatie.

Dit is een mooie tijd en een mooi moment om hier met volle maan stil bij te staan. De energie van de volle maan helpt bij het loslaten.

Welke blaadjes wil jij laten vallen? Wat heb je niet meer nodig? In welke transformatie zit jij?

Deze avond kun je contact maken met de energie van de maan. Je kunt je afstemmen op jezelf en kijken wat jij nodig hebt. Afstemmen met de natuur, afstemmen met jezelf, afstemmen met de mensen om je heen. Een moment voor stilte en introspectie.

Op deze avond werk ik met klankschalen, tingsha’s, rainsticks, trom en andere instrumenten. Deze trillingen zijn ontspannend, reinigend, rustgevend en ze kunnen je helpen tot inzicht te komen of een stap te zetten.
In combinatie met de volle maan werkt dit nog sterker.
Om de trilling en klanken zo goed mogelijk aan de groep en aan de deelnemers aan te passen werk ik met een groep van maximaal 15 personen. Aanmelden is dan  ook nodig. Klik hier om je aan te melden.

We starten om 20:00 uur, vanaf 19:30 uur ben je welkom voor koffie/thee.

De bijdrage is €12,50 of naar vermogen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.