Nieuwe maan klankschaalmeditatie (boommaan)


Evenementgegevens

  • Datum:

Boommaan

thema

dood en wedergeboorte

De boommaan komt eens in de drie jaar voor, omdat deze in een korte periode van december plaatsvindt (10 december tot 21 december). De nieuwe maan valt in deze periode.

We zitten in de laatste maan(d) van het jaar. Een tijd waarin de natuur helemaal terug getrokken is en de stilte en rust op zoekt.

Met nieuwe maan gaan we naar binnen en is het tijd voor introspectie. Zeker aan het einde van het jaar, wat voor velen toch een drukke periode is en nu helemaal een gekke tijd is, is het fijn om eens goed te voelen waar je staat, wat jij op dit moment nodig hebt. Even pas op de plaats en rust.

Met nieuwe maan werkt ik naast de  klankschalen, tingsha’s, rainsticks, oceandrum ook met de tanpura. De tanpura is een Indiaas instrument die veel rust brengt en je direct in verbinding stelt met wie je in werkelijkheid bent.

Deze trillingen zijn ontspannend, reinigend, rustgevend en ze kunnen je helpen tot inzicht te komen of een stap te zetten.

In het kader van de corona maatregelen werk ik met een kleine groep waarin de afstand van 1,5 meter aangehouden wordt en volg ik de regels die er op dat moment zijn. Daarom is het ook nodig dat je je aanmeld. Klik hier om je aan te melden.

We starten om 20:00 uur, inloop vanaf 19.45 uur

De bijdrage is € 15,-

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.