Behandelingen

20141220_181539-1_resizedHealen of helen betekent ‘heel’ worden in de ruimste zin van het woord.
Healing betekent niets anders dan ondersteuning in het helingsproces wat lichaam, geest en ziel zélf op gang brengen. Het draait tenslotte om het vinden van de innerlijke balans.

Bij Odess gaan wij uit van het zelfgenezende vermogen van lichaam, geest en ziel.
Wij werken holistisch en kijken dan ook naar lichaam, geest en ziel, vanuit daar behandelen we. Daarom gebruiken we verschillende therapieën en behandelingen. De  behandelingen zijn er op gericht je bewustzijn te vergroten en ook zelf aan de slag te kunnen met het ‘probleem’.

Odile is geregistreerd Malva therapeute/chakra specialist, dit is een lichaamsgerichte methode waarin veel behandelmethoden zijn opgenomen, zoals haptonomie, massage, magnetiseren, chakra therapie, meridiaan behandelingen en…voor meer informatie over deze behandeling klik hier.

Verder werken we met de volgende methoden:
klankschaalmassage- healing
kinesiologie
diverse vormen van massages (klassiek, ontspanning, ayurvedisch en kosmische massages)
– coaching/ counseling
– edelstenen/kruiden

Voorbeelden van klachten waarbij wij kunnen ondersteunen: lichamelijke pijnklachten zoals rug- schouder- nek klachten, eczeem en andere huidklachten, pijn, ziekten als suikerziekte, reuma, MS, fybromyalgie, ME/CVS maar ook angst, depressie, onzekerheid, nervositeit, vermoeidheid, concentratieproblemen, verdriet, boosheid, trauma’s, slapeloosheid, burn-out en hoogsensitiveit.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.